7 Ekim 2024, Pazartesi

Bütçe tasarısı ikinci birleşimde görüşülecek

3 Ekim 2024, Perşembe 10:04

     


Aliağa Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanvekili İbrahim Doğangül başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2025 Mali Yılı Bütçe Tasarısı, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Tasarı yarın yapılacak ikinci birleşimde görüşülecek.

Aliağa Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda, Meclis Başkanvekili İbrahim Doğangül yönetiminde yapıldı. 3 Eylül 2024 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanmasıyla başlayan toplantıda başkanlıktan gelen önergeler ve komisyondan gelen raporlar oylandı. İbrahim Doğangül, toplantının başında yaptığı açıklamada, “Belediye başkanımız bir sağlık sorunu yaşıyor, ameliyat oldu. Buradan kendisine şifa dileklerimizi iletiyoruz.” Dedi. Doğangül’ün bu açıklamasının ardından Aliağa Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü kadrosuna Serap Cerrahoğlu’nun atanmasına ilişkin meclis üyeleri bilgilendirildi.

Önergeler komisyona havale edildi

Başkanlıktan gelen önergeler kapsamında yer alan; 2025 – 2029 yıllarına ilişkin olarak hazırlanan Stratejik Plan, 2025 Mali Yılı Performans Programı ve 2025 Mali Yılı Bütçe Tasarısı, görüşülmek üzere oybirliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. CHP’li Meclis Üyesi Erdoğan Çoban’ın, Plan ve Bütçe Komisyonu ile Kentsel Dönüşüm ve Doğal Afetler Komisyonu üyeliklerinden istifa etmesi üzerine kalan süreyi tamamlamak üzere ilgili komisyonlara birer üye seçimi yapıldı. Buna göre Plan ve Bütçe Komisyonu’na Gizem Çetinkaya Ülker, Kentsel Dönüşüm ve Doğal Afetler Komisyonu’na da Fikri Deniz oyçokluğu ile seçildi.

İkinci birleşim yarın

Aliağa Belediye Meclisi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi yarın akşam (4 Ekim Cuma) saat 18.00’de gerçekleştirilecek.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler