23 Ekim 2024, Çarşamba

Büyükşehir sorunları dinliyor

30 Ağustos 2022, Salı 06:30

     


İzmir Büyükşehir Belediyesi Hemşehri İletişim Merkezi (HİM) koordinasyonunda Aliağa Demokrasi Meydanı’nda vatandaşların talep, öneri ve sorunları dinleniyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hemşehri İletişim Merkezi (HİM) ekipleri, Aliağa Demokrasi Meydanı’nda vatandaşların talep, öneri ve sorunlarını dinliyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Büyükşehir Belediyemiz, Hemşehri İletişim Merkezi (HİM) koordinasyonunda vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini almak için Demokrasi Meydanı’nda mobil araç ile hizmet sunuyor. Bugün de bu mobil araçtaki arkadaşlarımız hizmetlerine devam edecek. Vatandaşlarımız tüm sorunlarını bu mobil araca gelerek özgürce dile getirebilir. Çalışmanın sonucunda toplanan bu sorunlar ve öneriler İzmir Büyükşehir Belediyemiz tarafından değerlendirilecek ve çözüm önerileri sunulacak.” dedi.

“Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olabilmek için burada”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Yerel Hizmetler Müdürü Hakan Arıcı ise, “Biz kurum olarak her daim Aliağalı vatandaşlarımızın sorun, talep ve önerilerini dinliyoruz. Büyükşehir Belediyemiz İzmir’in her ilçesinde gerçekleştirdiği bu uygulamayı Aliağamızda da gerçekleştirdi. Mobil aracımız vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olabilmek için burada. Büyükşehir belediyemize ve Başkanımız Tunç Soyer’e teşekkürlerimi iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler