22 Ekim 2024, Salı

CHP sahaya indi

17 Eylül 2022, Cumartesi 07:04

     


CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından planlanan saha çalışması kapsamında il başkan yardımcıları 2. Bölge'ye çıkarma yaptı. Çalışma kapsamında 18 il başkan yardımcısı, aralarında Aliağa’nın da bulunduğu 16 ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirip sorunları dinledi, vatandaşlarla da bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de saha çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. İl Başkanlığı tarafından hazırlan program çerçevesinde 18 il başkan yardımcısı 2. Bölge'de, aralarında Aliağa’nın da bulunduğu 16 ilçede çalışma yürütüyor. İl başkan yardımcılarına, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik ediyor. Gün boyu esnaf ziyareti yaparak sorunları dinleyen il başkan yardımcıları, ziyaret ettikleri esnafa partinin ekonomi politikalarını anlattı. Ayrıca çarşı-pazar ziyareti yapıp yüksek enflasyon karşısında ezilen vatandaşı dinleyen il başkan yardımcıları bulundukları ilçelerde derneklerle ve kanaat önderleriyle de bir araya geldi.

“Çözüm önerilerimizi paylaştık”

Çalışıma kapsamında Aliağa’ya CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı İsfahan Naki geldi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “İkinci bölge çalışmalarımız kapsamında Aliağamızda sevgili İsfahan Naki bizimleydi. Kendisiyle Yenişakran ve Helvacı bölgelerimizde vatandaşlarımızla buluştuk. Esnafımızın sorunlarını dinledik. Vatandaşlarımızla çözüm önerilerimizi paylaştık. Verimli bir çalışma oldu. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sahada olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler