18 Ekim 2024, Cuma

Türkiye’de Kripto Para Birimleri İle İlgili Tüm Verilere Tek Bir Yerden Ulaşabilirsiniz: 21 Milyon

20 Temmuz 2024, Cumartesi 15:04

     


Son zamanlarda kripto para birimleri oldukça volatil bir şekilde ilerliyor. Bu noktada da hem haber takiplerinin yakından yapılması, hem fiyat takiplerinin anlık yapılabilmesi hem de farklı borsaların karşılaştırılabilmesi büyük önem taşıyor. Türk kullanıcılar için ise 21 Milyon adlı platform takip edilmesi gereken tüm verileri tek bir yerde topluyor.

21 Milyon Nedir?

En basit anlatım ile 21 Milyon, Türk kripto para piyasasında yer alan borsaları ve bu borsalarda yer alan kripto para birimlerini, güncel haberleri, borsalar ile ilgili bilgileri ve yorumları ve çok daha fazlasını bir arada sunan bir platformdur.

Örneğin; 21 Milyon ile gündemin önemli haberlerine ve önemli gelişmelere ulaşım sağlayarak yatırım stratejilerini konumlandırabiliyor. Ancak bunun yanında 21 Milyon’un önemli bir özelliği daha var: Kripto para birimlerinin fiyatları Türk Lirası bazında kullanıcılar ile paylaşılıyor. 21 Milyon platformunda yer alan kripto para birimlerinin fiyatlarının TL bazında kullanıcıya sunuluyor olması özellikle dikkat çeken bir durum. Çünkü Türkiye kripto para yatırımı konusunda oldukça üst sıralarda yer alıyor ve bu sebeple de yatırımcıların işlerini kolaylaştıracak platformlar her geçen gün daha önemli hale geliyor.

Buna ek olarak platformda borsalar, “21 milyon puanı” adı verilen bir puanlama sistemine tabii tutuluyor. Platformun açıklamalarına göre, 21 milyon ekibi tarafından yapılan bu puanlama tamamen nesnel kriterlere göre hesaplanıyor. Hesaplama yapılırken ise  platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanılıyor. Ayrıca belirlenen kriterler doğrultusunda puanlama her 3 ayda bir güncelleniyor.

21 Milyon’un Avantajları

21 Milyon’da şu anda 7 adet Türk kripto para borsası ve 479 adet kripto para birimi bulunuyor. Yapılan açıklamalara göre ilerleyen zamanlarda platforma daha fazla sayıda Türk borsası ve kripto para birimlerinin eklenmesi planlanıyor.

Bunlara ek olarak platformda “Kazandıranlar” ve “Kaybettirenler” olmak üzere iki sıralama bulunuyor. Bu sekmelerde kullanıcılar, hangi kripto para birimi son 24 saate, son 7 günde ve son 1 ayda ne kadar kaybettirmiş ya da ne kazandırmış görüntüleyebiliyor.

Dolayısıyla 21 Milyon platformu ile kullanıcılar, Türk kripto para borsalarının verilerine, Türkiye’de işlem gören kripto para birimlerine ve güncel haberlere tek bir platform aracılığı ile ulaşmış oluyor.







 
Son Eklenen Haberler