22 Ekim 2024, Salı

Sanayi Sitesi Projelerinde İnovasyon ve Teknoloji Uygulamaları

27 Temmuz 2024, Cumartesi 19:38

     


Akyapı tarafından hayata geçirilen Sanayi Sitesi Projeleri dünyanın en metropol şehirlerinden biri olan İstanbul’da hayal ettiğiniz iş yerine sahip olmanıza katkı sağlıyor. Eğer siz de nüfusu ve ihtiyaçları her gün artan İstanbul’da hayal ettiğiniz iş yerine sahip olmak istiyor ancak bunun için uygun yeri bulmakta zorlanıyorsanız Akyapı’nın Sanayi Sitesi Projeleri’nin sizler için en iyi seçeneklerden biri olacağını bilmelisiniz.

Bugüne dek tamamladığı çok sayıda proje ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve güven inşa eden Akyapı, farklı projeler üzerinde çalışıyor.  Siz de farklı ihtiyaçları karşılayan projeleri inceleyerek, kendiniz için en uygun seçeneği tercih edebilirsiniz.

 

Değişen Sektörlerin İhtiyaçlarını Karşılayan Dudullu Projesi

İstanbul Sanayi Projeleri arasında yer alan Ticarethane Dudullu isminden de anlaşılacağı üzere İstanbul’un en kıymetli yerlerinden biri olan Dudullu’da hayata geçiriliyor. Toplamda 636 adet ticari değer veren proje 267.892,00 m2 alan üzerine kuruluyor.

Dudullu organize Sanayi bölgesinin kalbinde yer alan, dolayısıyla ülkeye ihracatı için en önemli rollerden birini oynayan lokasyonda bulunan bu proje, metro istasyonu ve havalimanlarına yakınlığı ile ulaşımda da önemli bir kolaylık sağlıyor. Blokların her biri sirkülasyon sistemi ve köprülerle birbirine bağlı olan toplamda üç blok şeklinde inşa edilen Dudullu Projesi, 47.985 m2’ye kadar birleştirebilme özelliği sunuyor.

Yeni bir ticaret anlayışı şekillendiren bu proje imalathaneden özel teknik alana birbirinden farklı olanaklara kendi içerisinde yer veriyor. İçerisinde sığınak, elektrikli araçlar için şarj üniteleri, gri ve yağmur suyu sarnıcı, mescit, jeneratör ve özel otopark gibi imkanlar da bulunduruyor.

 

Hadımköy’ün Göbeğinde İş Yerine Sahip Olun

Sanayi Sitesi Projeleri arasında bulunan ve 2025 yılının Temmuz ayında teslim edileceği öngörülen Ticarethane Hadımköy projesi toplamda 208.816 m2 inşaat alanı ve 479 adet ticari ünitesi ile dikkat çekmeyi başarıyor. Hadımköy’de yükselen bu proje 7 metre tavan yükseklikleri ile farklı sektörlerin ihtiyaçlarını başarıyla karşılıyor. Yağmur suyu sarnıcı, sığınak, otopark, teknik alan, jeneratör ve şarj ünitesi gibi birbirinden farklı olanakları kendi içerisinde yer veren bu proje, İstanbul’un göbeğinde, doğru bir karar vermek isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Şimdiden yoğun bir ilgi ile karşılaşan Ticarethane Hadımköy projesi farklı sektörlerin ihtiyaçlarını karşılabilmesi için özel olarak geliştiriliyor. Bu durum hangi sektörde faaliyet göstermek istediğinize bağlı olarak doğru bir karar verebileceğinizi gösteriyor. Eğer siz de dünyanın en metropol şehirlerinden biri olan İstanbul’da milyonlarca insanı açılan bir işletmeye sahip olmak istiyor ve alanında öncü olan üretimler gerçekleştirmeye hayal ediyorsanız İstanbul Sanayi Projeleri sizlere yardımcı olabilir. Ticarethane Hadımköy projesi başta olmak üzere birbirinden farklı projelere yer veren Akyapı, sektörünüz, bütçeniz ve hayalleriniz doğrultusunda kendinize en uygun karar verebilmenize yardımcıdır. Bunun için yapmanız gereken projelerin detaylarını incelemekten ibarettir!

 







 
Son Eklenen Haberler