6 Mart 2025, Perşembe

Mart ayı meclisi toplandı

6 Mart 2025, Perşembe 06:04

     


Aliağa Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. CHP’den istifa eden Yunus Akın’ın İmar Komisyonu üyeliği de sona erdiğinden yerine komisyon üyeliği için Ali Özener seçildi.

Aliağa Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısı, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonu’ndaki toplantı 4 Şubat 2025 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanmasıyla başladı. Ardından başkanlıktan gelen önergeler ve komisyonlardan gelen raporlar oylandı. İmar planı değişikliklerini içeren önergeler İmar ve Hukuk Komisyonlarına havale edildi.

İmar Komisyonu’nun yeni üyesi Ali Özener

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeliğinden istifa ederek Bağımsız Meclis Üyeliğe geçen Yunus Akın’ın İmar Komisyonu üyeliği de sona ermişti. Nisan 2025’e kadar kalan süreyi tamamlamak üzere Cumhuriyet Halk Partisinden bir üyenin komisyona seçilmesi meclis üyelerince görüşüldü. Yapılan açık oylamayla İmar Komisyonu’na oy çokluğu ile Ali Özener seçildi. Toplantı, dilek ve temennilerin ardından bir sonraki meclis toplantısının 2 Nisan 2025 Çarşamba günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesiyle sona erdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler