İzmir 2025’i coşkuyla karşıladı
2 Ocak 2025, Perşembe 06:36Tweet |
İzmirliler, yeni yıla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark'ta düzenlenen Yeni Yıl Festivali'nde girdi. Kültürpark’ı dolduran binlerce İzmirli Nihat Sırdar'ın 90'lar Kafası programı ile yılbaşını kutladı. Yeni yılın ilk şarkısı ise İzmir Marşı oldu.
İzmirliler 2025’i Kültürpark’ta büyük bir coşkuyla karşıladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Aralık’tan beri düzenlenen Yeni Yıl Festivali dopdolu etkinliklerin ardından muhteşem bir yeni yıl programı ile devam etti. Kültürpark’ı dolduran binlerce İzmirli unutulmaz bir gece yaşadı. 2025’e ünlü radyocu Nihat Sırdar'la giren İzmirliler doyasıya eğlendi. Yeni Yıl Festivali’nin yılbaşı programı kapsamında akşam saatlerinde ilk olarak E) Hiçbiri adlı müzik grubu sahne aldı. Ardından Grup Lambda sahnede sevenleriyle buluştu. Saatler 20.30’u gösterdiğinde İzmir’in sevilen ismi Ersin Show müzik, dans ve interaktif gösterileriyle İzmirlileri coşturdu. 2025’e saatler kala Nihat Sırdar’ın 90’lar Kafası programı başladı.
2025 İzmir Marşı ile karşılandı
Nihat Sırdar, Türk pop müziğinin unutulmaz şarkılarını İzmirlilerle buluşturdu. Alanı dolduran binlerce kişi şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Sırdar’ın diyaloglarıyla keyifli anlar geçiren İzmirliler, sahnedeki gösteriye cep telefonlarının ışıklarıyla katıldı. Saatler 12’yi gösterdiğinde hep bir ağızdan 10’dan geriye sayım başladı. Büyük bir coşkuyla karşılanan 2025 yılının ilk şarkısı İzmir Marşı oldu. Sahnedeki performansıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşatan Sırdar, tüm İzmirlilerin yeni yılını kutlayarak, “Şarkıları beraber söyleyebilmek, eşlik edebilmek, bu şarkıları nereden biliyorlar diye çocuklarımızın yüzlerimize tuhaf tuhaf bakması çok güzel bir şey. Ama daha da güzeli yeni bir yılı beraber karşılamak. Yeni bir yıla beraber gireceğiz. İzmir’de yeni yılı ne güzel kutladılar diyecekler. Ne güzel de kutluyoruz. Yeni yılın bize getireceği bir sürü şey var; vergisiydi, zammıydı ama genelde böyle umutsuz girdiğimiz yıllar bize bir sürprizle beraber güzel şeyler getiriyor. Ben 2025’ten öyle şeyler umuyorum. Daha da kötüsü olmaz diye düşünüyorum. Umuyorum beklediğimiz gibi olur, iyi şeyler, güzel şeyler getirir bize” diye konuştu.
Yeni Yıl Festivali iz bıraktı
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen Yeni Yıl Festivali, bir ay boyunca İzmirlilere unutulmaz anlar yaşattı. Yılbaşına özel süslenen alışveriş ve yeme içme stantlarının yanı sıra çocuk oyun alanları ve yapay buz pistinin de bulunduğu festival alanı konserlerden dans gösterileri ve sahne şovlarına kadar birçok etkinlik yeni yıl coşkusunu toplumun her kesimine doyasıya yaşattı.
(HABER MERKEZİ)
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip
İzmir Valisi Süleyman Elban, Ege Denizi'nde yaşanan depremlere ilişkin yaptığı
Demokrat Parti’den istifa eden Bağımsız İzmir Milletvekili Salih Uzun, CHP’ye
Uzmanlar, Ege Denizi'nde yaşanan deprem fırtınasını değerlendirdi. Uzmanlara göre,
İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal destek uygulamaları arasına beslenme
Basketbol Süper Ligi 17’nci hafta mücadelesinde sahasında karşılaştığı
Nesine 3. Lig 3.Grup 18. Hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk ettiği
LOL yani League of Legends, VALORANT gibi oyunlar günümüzün en
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir 8.
AK Parti İzmir 8. Olağan İl Kongresi hafta sonu gerçekleştirildi. Kongrede
Yitiğin Adı Yok adlı öykü kitabı ve Bana Baharlar Getir adlı şiir kitabının
İzmir'in önemli sulak alanlarından Gediz Deltası'nın biyoçeşitliliği
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Dikili Belediye Başkanı
Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi bir yılda 1334 vatandaşa ücretsiz hizmet
İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi’nde 2025 yılının ilk meclis toplantısı
Yeni şarkısı “Sorma Bana”yı kısa bir sure önce On Air Music Co. markasıyla
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın (1 Şubat) yapılacak olan AK Parti 8. Olağan
Tüpraş, bu yıl 6’ncısını düzenlediği Nextremers programı ile genç
DEM Parti Aliağa İlçe Eşbaşkanı Veysel Özbay, TOKİ konutları şantiyesinde
Özel hastane yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Resmi Gazete’de yayımlanarak
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İzmir Körfezi'ndeki kirliliğe neden
Aliağa’nın Samurlu Mahallesi’nde bulunan TOKİ inşaatında meydana gelen
Aliağa Petkimspor, Basketbol Şampiyonlar Ligi K Grubu son 16 turu ilk maçında
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir Büyükşehir
İYİ Parti’nin yeni oluşturulan İzmir il yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, otellere yönelik
Anahtar Parti Aliağa Kurucu İlçe Başkanı olarak atanan Hür Erdem Ünal,
Nesine 3. Lig 3. Grup 17. Hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, Küçükçekmece
E-ticaret dünyasında, Amazon gibi büyük bir pazaryerinde satış yapmak,
Türkiye'nin 19 serbest bölgesinin ticari hacmi, geçen yıl 27
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile görüşen Menemen Belediye Başkanı
Aliağa Petkimspor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 16. hafta
Ev ve iş yerlerinde haşere, böcek ve kemirgen sorunları, yaşam kalitesini ciddi