Oyuncak ayıdan uyuşturucu çıktı!
17 Ekim 2024, Perşembe 07:31Tweet |
Aliağa’da oyuncak ayıcık içinde gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Üç ayrı operasyonda toplamda 6 şüpheli tutuklandı.
Aliağa’da son 10 gün içerisinde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ve düzenek ele geçirilirdi. Olaylarla bağlantılı olarak 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlardan birinde uyuşturucu maddeler oyuncak ayıcığın içerisine saklanmış halde bulundu. Aliağa Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'dan Aliağa'ya uyuşturucu madde sevk edeceği tespit edilen K.S. adlı şüpheliyi takibe aldı. Otobüsten inen K.S., polisin kendisine yaklaşmasıyla üzerinde bulunan uyuşturucu maddeyi teslim etti. Ancak olay burada bitmedi. Otobüs şoförünün, bir kadının sürekli arayarak otobüste unuttuğu eşyası olduğunu söylemesi üzerine, polis şüpheli durumu araştırmaya başladı. Polisin kadını beklediği esnada, N.D. adlı kadın, otobüsten bir poşet aldı. Polis tarafından durdurulan kadının poşetinde, bir oyuncak ayıcık içerisine saklanmış uyuşturucu madde bulundu. Oyuncak ayının içinde yaklaşık 10 gram sentetik kannobinoid ele geçirildi. Bu miktarın, uyuşturucunun çoğaltılarak çok daha fazla miktara ulaştırılabileceği belirtildi. K.S. ve N.D. polis tarafından gözaltına alındı.
Villada uyuşturucu üretmişler
Narkotik ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir diğer operasyonda ise Aliağa'da bir villanın üst katında uyuşturucu madde üretimi yapıldığı tespit edildi. Villada yapılan aramada 20 kök hint keneviri, 230 gram skunk maddesi, uyutucu nitelikli 14 adet yeşil reçeteye tabi hap ve uyuşturucu yetiştirmek için kullanılan düzenekler ele geçirildi. Olayla ilgili H.G. ve M.G. isimli iki şüpheli gözaltına alındı. Villa, uyuşturucu üretim merkezi olarak kullanılırken, ekipler düzeneklere de el koydu. Aliağa Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği üçüncü operasyonda ise bir adreste uyuşturucu madde ticareti yapıldığı belirlendi. A.A. adlı şüphelinin adresine yapılan baskında, 131 adet extacy hap, 107 adet yeşil reçeteye tabi uyuşturucu niteliğinde hap ve metamfetamin maddesi ele geçirildi. Bu olayla bağlantılı olarak A.A., E.K. ve H.İ.K. isimli üç şüpheli de gözaltına alındı.
(HABER MERKEZİ)

İzmir Körfezi’ne evsel atık suların arıtılmadan deşarj edildiği iddialarının

Helvacı kilimi, Aliağa Belediyesi’nin başvurusu sonucunda Türk Patent ve

12 Mart Dünya Deliryum Farkındalık Günü dolayısıyla Sağlık Bilimleri

İzmir Körfezi'ne arıtılmamış evsel atık su deşarj ederek kirliliğe neden

İstiklal Marşı'nın yazarı Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşı'nın

Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turunda BAXI Manresa’yı 89-86 mağlup ederek

CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi Meclis Üyesi Savaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın ev sahipliğinde

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Nur Bilgisayar firması arasında indirim

CHP’den istifa eden Aliağa Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Çoban,

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir'de partililere

Aliağa Emek ve Demokrasi Platformu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar

Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu K Grubu'nda oynadığı ilk 3 maçı

Dijital dünyada rekabet her geçen gün artıyor ve işletmeniz rakiplerinden

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehrin uzun vadeli vizyonunu ve stratejilerini

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi Alo 170, Türkiye'nin yanı sıra yurt

Çocuk Edebiyatı dalında yazdığı yeni nesil eserlerle dikkatleri üzerine

Şiddet, Taciz ve Mobbinge Karşı Sıfır Tolerans ve Cinsiyet Eşitliği Tutum Belgesi’ni

Tüpraş, sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Türkiye Sürdürülebilirlik

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’da faaliyet gösteren İzdemir

Aliağa Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. CHP’den

Aliağa’da yaşayan Fatih Mehmet Alpaydın’ın 3 yaşındaki kızı, Karşıyaka’daki

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 25 bin sosyal konut projesinin ilk

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2025 yılı itibariyle emeklilere kira ve alışveriş

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) desteği ile önemli

Siemens Türkiye ve SOCAR Türkiye, Petkim'in enerji altyapısının modernizasyonu

Aliağa Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısı bu akşam gerçekleştirilecek. Aliağa