19 Eylül 2024, Perşembe

Ergonomik Sit Air koltukları Türkiye ve Avrupa pazarında patlama yaratıyor!

18 Eylül 2024, Çarşamba 19:02

     


METTA şirketi, piyasada gerçek bir sansasyon yaratan, Ergolife serisinden en son gelişmesi olan Sit Air koltuklarını sundu. Çin ürünlerinden daha düşük bir fiyata sahip olan bu ürünler, bu fiyat kategorisindeki en iyi Avrupa modelleri gibi yüksek ergonomi ve işçilik ile öne çıkıyor. Bu, üretimin optimizasyonu, robot kullanımı ve işçilik maliyetlerinin azaltılması yoluyla sağlandı.

 Koltuk üretiminde METTA şirketi ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalıyor: yalnızca mükemmel tasarıma sahip ergonomik koltuklar üretiyoruz. Sit Air, İsviçre uygunluk sertifikası ile onaylanan EN 1335 ofis koltukları Avrupa standardının gerekliliklerini karşılamaktadır. Artık havacılık teknolojisi kullanılarak yapılmış güvenilir, ergonomik bir bilgisayar koltuğu mümkün olan en düşük fiyata mevcut 

 Koltuk, 10 saate kadar yorulmadan çalışabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Anatomik şekli duruşu destekler, yükü vücuda eşit olarak dağıtır, sırt ve bacak kaslarındaki gerginliği azaltır. Bu sayede daha verimli çalışabilir ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.

 Havacılık teknolojisi kullanılarak üretilen Sit Air koltuklar, yenilikçi döşeme gerdirme teknolojisine sahiptir. Maksimum konfor sağlamakla kalmaz, aynı zamanda kullanım süresi boyunca koltuğun ergonomik şeklini de korur. Nefes alan çevre dostu malzemeler, çevresel gerekliliklere tamamen uygundur ve normal termoregülasyonun korunmasına yardımcı olur. Terlemeyi ve pişikleri önlerler. Sırtlık üretimde kullanılan iz bırakmayan "İtaly" materyali mükemmel özelliklere sahiptir: temizlenmesi kolaydır, neme, toza ve sıcaklık değişimlerine karşı dayanıklıdır.

 Sit Air'i farklı kılan diğer bir özellik ise model çeşitliliğidir. Bu fiyat segmentindeki "Normal" koltuklar ne bulursan onu alırsın yaklaşımına sahiptir, ancak Sit Air serisi geniş bir seçenek yelpazesi sunmaktadır. Bunlar arasında konferans odaları ve resepsiyon alanları için koltuklar, ofis personeli için operatör koltukları, ev ofisleri için modeller ve ayrıca okul çocukları ve gençler için kompakt Sit Air koltuklar bulunmaktadır.

 Şirketin web sitesindeki yapılandırıcıda Sit Air koltuklar için binlerce seçenek bulabilirsiniz. Yükseklik ve genişlik bakımından birbirlerinden farklıdırlar. Koltuklar üç seçenekten seçilebilir. Ayrıca kolçak se.imi de mevcut: 2D, 3D veya 4D. Ayrıca koltuk başlıklarını da seçebilirsiniz: 2D veya 3D. Ek olarak iki tip ayarlanabilir bel desteği kurabilirsiniz: 2D ve 3D.

 Sit Air koltuğu, tamamen yatmanıza ve yarı yatar pozisyona geçmenize olanak sağlayan bir mekanizma ile donatılmıştır. Bu sayede omurga gevşer, karın kasları gevşer ve vücudun durgun bölgelerindeki kan dolaşımı yeniden sağlanır. Koltuk arkalığının maksimum yatırılması durumunda bile denge korunur ve Avrupa standardı EN 1335'in gerekliliklerine uygun olarak geriye doğru düşme önlenir.

 METTA koltukları tüm ergonomik gereksinimler dikkate alınarak tasarlanmıştır. Uzun servis ömrünü garanti eden yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır.

 Bu fiyat segmentindeki diğer koltuk üreticilerinin aksine METTA, 10 yıllık şaşırtıcı derecede uzun bir garanti sunmaktadır. Ayrıca Sit Air koltukların kullanım ömrü 15 yılı aşıyor. Sit Air koltuğu yüksek ergonomik gereksinimleri karşılayan, güvenilir, kaliteli ve aynı zamanda uygun fiyata sahiptir. Bu özellikleri sayesinde Sit Air koltuğu, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da pazar lideri haline gelmiştir.







 
Son Eklenen Haberler