Esnafa ücretsiz sağlanacak NarPOS cihazı tanıtıldı
20 Ağustos 2024, Salı 07:55Tweet |
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), NarPOS ve PaybyMe işbirliğiyle hayata geçirilen ve esnafın tüm iş süreçlerini tek bir uygulama üzerinden kolayca yönetmesini sağlayacak NarPOS cihazı, pilot bölge seçilen İzmir'de tanıtıldı.
Karabağlar ilçesinde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Üstün, projenin pilot bölge İzmir'den başlayarak odaya kayıtlı tüm esnafa ücretsiz barkod sistemi ve yazılım desteği sunacağını belirtti. NarPOS'un esnafın maliyetlerini azaltarak işlerini büyütmelerine destek olacağını aktaran Üstün, Projeyle, esnafımızın ülke ekonomimize daha fazla katkı sağlamalarının önünü açacağımıza inanıyoruz." dedi. PaybyMe CEO'su Eren Deyiş de işletmelerin dijitalleşme süreçlerini kolaylaştırmayı öncelediklerini, bu yeni ödeme çözümü sayesinde özel komisyon oranlarıyla esnafın hızlı ödeme almasını ve kazançlarını artırmayı hedeflediklerini söyledi.
NarPOS Kurucu Ortağı İlyas Akça ise projeyle ilgili şu bilgileri paylaştı: "Kafe, market, restoran, kantin, otel, pastane, okul gibi birçok satış noktası için sınırsız çözüm sunan NarPOS ile esnafımızın işlerini bir adım ileriye taşıyacaklarına inanıyoruz. Pilot bölge İzmir'den başlayarak TESK üyesi tüm esnaflar, bu projeden faydalanarak işlerini kolaylaştıracak. Ücretsiz barkod sistemi, düşük komisyon oranları ve anında kredi imkanı ile esnafımız rahat bir nefes alacak."
Vallet Kurucu Ortağı ve CEO'su Görkem Bayramoğlu de Ege ve Akdeniz bölgelerindeki tüm küçük esnafı teknoloji ile buluşturmayı hedeflediklerini ifade ederek, şunları kaydetti: "Vallet, bireysel ve kurumsal işletmeler için ürün ve hizmet satışını kolaylaştıran özel yazılım sistemleri sunan bir teknoloji şirketi. Vallet olarak, uzun süredir geliştirmekte olduğumuz finansal teknoloji çözümleri ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin kazançlarını artırma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu süreçte İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), PaybyMe ve NarPOS ile imzalanan esnafımıza özel Ücretsiz NarPOS Projesi'ni İzmir başta olmak üzere Ege ve Akdeniz bölgesinde hayata geçirmek üzere, PaybyMe Resmi Temsilcisi olarak sorumluluğu üstlenmekten büyük mutluluk duyuyoruz."
NarPOS hakkında
NarPOS, esnafın ödeme alma, stok takibi, sipariş yönetimi, raporlama, etiket basma, ürün ekleme/çıkarma ve ürün aratma gibi tüm iş süreçlerini tek bir uygulama üzerinden kolayca yönetmelerine olanak tanıyor. Tamamen ücretsiz cihazla esnaf, barkod sistemini de artık ücretsiz kullanabilecek. PaybyMe'nin NarPOS ile ortak geliştirdiği yazılım ve cihazlarla esnaf düşük komisyon oranlarıyla işlem yapma imkanına sahip olacaklar. Bu çözüm, yazarkasa-android POS, dokunmatik sipariş ekranı, barkod programı, barkod okuyucu, e-arşiv CRM, sanal POS, mobil POS, yurt dışı POS, Cüzdan gibi yazılım ve donanım uygulamalarının hepsini bir arada sunacak. Ayrıca, bu projeyle esnafa özel 300 bin liraya kadar anında kredi imkanı da tanınacak. Proje kapsamında Ege ve Akdeniz bölgelerindeki esnafa dört farklı paket içeriği sunuluyor. Bu sayede düşük komisyon oranlarıyla kazançlarını artıracak olan esnaf, anında kredi imkanından da faydalanabiliyor.
(AA)

İzmir Körfezi’ne evsel atık suların arıtılmadan deşarj edildiği iddialarının

Helvacı kilimi, Aliağa Belediyesi’nin başvurusu sonucunda Türk Patent ve

12 Mart Dünya Deliryum Farkındalık Günü dolayısıyla Sağlık Bilimleri

İzmir Körfezi'ne arıtılmamış evsel atık su deşarj ederek kirliliğe neden

İstiklal Marşı'nın yazarı Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşı'nın

Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turunda BAXI Manresa’yı 89-86 mağlup ederek

CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi Meclis Üyesi Savaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın ev sahipliğinde

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Nur Bilgisayar firması arasında indirim

CHP’den istifa eden Aliağa Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Çoban,

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir'de partililere

Aliağa Emek ve Demokrasi Platformu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar

Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu K Grubu'nda oynadığı ilk 3 maçı

Dijital dünyada rekabet her geçen gün artıyor ve işletmeniz rakiplerinden

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehrin uzun vadeli vizyonunu ve stratejilerini

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi Alo 170, Türkiye'nin yanı sıra yurt

Çocuk Edebiyatı dalında yazdığı yeni nesil eserlerle dikkatleri üzerine

Şiddet, Taciz ve Mobbinge Karşı Sıfır Tolerans ve Cinsiyet Eşitliği Tutum Belgesi’ni

Tüpraş, sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Türkiye Sürdürülebilirlik

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’da faaliyet gösteren İzdemir

Aliağa Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. CHP’den

Aliağa’da yaşayan Fatih Mehmet Alpaydın’ın 3 yaşındaki kızı, Karşıyaka’daki

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 25 bin sosyal konut projesinin ilk

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2025 yılı itibariyle emeklilere kira ve alışveriş

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) desteği ile önemli

Siemens Türkiye ve SOCAR Türkiye, Petkim'in enerji altyapısının modernizasyonu

Aliağa Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısı bu akşam gerçekleştirilecek. Aliağa