23 Ekim 2024, Çarşamba

HABAŞ’ta mezuniyet coşkusu

23 Mayıs 2024, Perşembe 06:44

     


Aliağa HABAŞ Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2023-2024 yılı mezuniyet töreni coşkuyla gerçekleştirildi.

Aliağa HABAŞ Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2023-2024 yılı mezuniyet töreni, Aliağa Ulaş Bayam Açık Hava Tiyatrosu’nda yapıldı. Törene Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, HABAŞ Fabrika Müdürü Haşim Ayten, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

“Başarılarla dolu bir yolculuk geçirmelerini diliyoruz”

HABAŞ Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Uçan, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını almalarının mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Mezunlarımızın bundan sonraki hayatlarında başarılarla dolu bir yolculuk geçirmelerini diliyoruz. Ayrıca, iş dünyasının değerli temsilcilerinin de bizimle bir araya gelerek öğrencilerimize destek olmaları bizim için son derece anlamlı.” İfadelerini kullandı.  Törene katılan Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk ve HABAŞ Fabrika Müdürü Haşim Ayten de mezuniyet törende yaptıkları konuşmalarda öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Törende ayrıca Ömer Ertürk, Serdar Berk ve Haşim Ayten’e eğitime desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Mezuniyet etkinliği öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ve kep atma töreninin ardından sona erdi.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler