22 Ekim 2024, Salı

CHP gençlik kolları seçime gidiyor

1 Ağustos 2024, Perşembe 07:33

     


CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 17. olağan kongreye hazırlanıyor. Kongrede Muhammed Bal ve Alp Günay Bayrak başkanlık için yarışacak. 

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları 17. Olağan Kongresi, 18 Ağustos Pazar günü, CHP Aliağa İlçe Başkanlığı Binası’nda gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Mustafa Can Çelebi’nin aday olmayacağı kongrede Muhammed Bal ve Alp Günay Bayrak başkanlık için yarışacak. Her iki aday da basın açıklaması yaparak 18 Ağustos’taki kongrede aday olduklarını duyurdu.

Muhammed Bal: “Kararlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz”

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Muhammed Bal, adaylığı ile ilgili CHP’nin gençlik kolları üyelerine hitaben yaptığı açıklamada, “Gecemi gündüzüme katarak, bayrak asıp, afiş yapıştırıp, broşür dağıtarak içine girdiğim, 18 yaşında resmi olarak üye olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde bütün seçimlerde gece gündüz aktif rol almış bir yoldaşınızım. Tam 10 yıldır partimizin çeşitli kademelerinde görev alarak, sizlerle birlikte aynı hedef uğruna mücadele ettim. Bugün, Aliağa Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olarak karşınıza çıkmış bulunmaktayım. Bu görev, sadece bir unvan değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk ve hizmet anlayışıdır. Sizlerin desteği ve güveni ile gençlik kollarımızı daha ileriye taşıyacak, kararlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz.  Gençlerin enerjisini, dinamizmini ve yaratıcılığını harekete geçirerek, birlikte güçlü ve umut dolu yarınlar inşa edeceğimize olan inancım tamdır. Ülkemiz ne zaman çıkmaz sokaklara savrulsa, demokrasiden uzaklaşsa, genç Cumhuriyetimize nefes aldıran partimiz, yine tarihin omuzlarımıza yüklediği ağır sorumluluğun gereğini yerine getirerek, iktidarıyla karanlığı yırtacak ve aydınlığın önünü açacaktır. Elbette kurulduğu günden bu yana partimize güç veren Gençlik Kollarımız da iktidar yürüyüşümüzün en önemli parçası olmaya devam edecektir. Yolumuz açık ve aydınlık olsun! Yaşasın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki önemli eseri olan Türkiye Cumhuriyet'i ve Cumhuriyet Halk Partisi!” ifadelerini kullandı.

Alp Günay Bayrak: “Emekçi arkadaşlarımıza hak ettiği değeri verebilmek için adayım”

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Alp Günay Bayrak da adaylığı ile ilgili CHP’nin gençlik kolları üyelerine hitaben bir açıklama yaparak, “Ben Alp Günay Bayrak, sizlere kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. 1995 yılında Aliağa'da doğdum ve büyüdüm. Yükseköğrenimimi Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda tamamlamış bulunmaktayım. Genç yaşlarımdan itibaren partimizin gençlik kollarında, çeşitli kademelerinde görev aldım ve şu anda gençlik kolları örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyim. Bu süreçte yer aldığım görevlerde, her partidaşımın yaptığı gibi gece gündüz demeden, yılmadan, geri durmadan en ön safta görevimin bilinci ve sorumluluğunda, partimizin ilkeleri doğrultusunda, Atatürk'ün izinde bu onurlu mücadeleye devam etmekteyim. Üzülerek söylüyorum ki bu süreçlerde gördüğüm kadarıyla partimizin emekçi ve genç partidaşları bu kadar emeğe, koşuşturmaya rağmen geri planlarda bırakılıyor. Sahada en ön saflarda var gücüyle mücadele edenler, hak ettiği değeri görmüyor. İşte bu durumu düzeltmek, emekçi arkadaşlarımıza hak ettiği değeri verebilmek için genel başkanımız Sayın Özgür Özel'in ‘En çok milletvekili olan parti olana kadar seferberlik ilan ediyoruz’ sözü doğrultusunda ben, değerli partimin bu zaferi alabilmesi için gereken mücadeleyi başlatabilmek adına Aliağa Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı'na adaylığımı açıklıyorum. Ayrıştıran değil birleştirici bir ilke ile yekpare bir beden olup mücadelemize devam edeceğiz, partimizi önce yerelde sonra genelde iktidar yapmak için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum. Genç arkadaşlarımın desteğini bekliyorum.” Dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)

 

 

 

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler