7 Ekim 2024, Pazartesi

CHP gençliği bir ilke imza attı

1 Ekim 2024, Salı 07:18

     


CHP’nin hafta sonu gerçekleştirilen İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi’nde Ruhsar Selis Çelik başkan seçildi. Yeni yönetimde Aliağa’dan bir kişi yer alırken, bir kişi de kurultay delegesi seçildi.

CHP’nin 17. Olağan İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi, hafta sonu İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan başkanlığını CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek’in yaptığı kongrede Ruhsar Selis Çelik mavi liste ile Ayça Gülenç ise beyaz liste ile başkanlık için yarıştı. Ruhsar Selis Çelik 152 oyla CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı seçilirken Ayça Gülenç ise 145 oy aldı.

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları tarihinde bir ilk

CHP İzmir İl Gençlik Kolları’nın yeni yönetiminde Aliağa’dan bir kişi yer alırken, bir kişi de kurultay delegesi seçildi. CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alp Günay Bayrak, kongre sonrası yaptığı değerlendirmede, “CHP İzmir İl Gençlik Kolları seçimini kazanan Ruhsar Selis Çelik başkanımızı tebrik ediyor ve birlikte nice başarılar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Gençlik Kolları olarak, Aliağa İlçe Gençlik Kolları tarihinde bir ilke imza atmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İl yönetimine giren Murat Uğur Gürer ve Kurultay Delegesi seçilen Metin Kasap arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Aliağa’mıza ve partimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler