23 Ekim 2024, Çarşamba

Yücel, “Seni görevden alacağız”

4 Mayıs 2023, Perşembe 06:47

     


CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a tepki göstererek, “Bunlarla helalleşme yok, hesaplaşma var. İstifa etme Kerem Kınık seni görevden alacağız” dedi.

Seçim çalışmalarına Bergama ve köylerinde devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, üreticinin, köylünün hakkını alacağını ve kimsenin bu emeği, üretimi ziyan etmesine izin vermeyeceğini söyledi. Deniz Yücel, gündemi değerlendirerek deprem bölgesinde insanların hala çaresizlik içinde olduğunu söyledi. Diğer taraftan ise yolsuzluk ve çarpık düzenin sonuçlarının artık saklanamadığını ve ortaya saçıldığını söyleyen Yücel, 11 ili yıkan 6 Şubat tarihli depremin ardından Kızılay’ın, çadır satmaktan, Melih Gökçek döneminde Ankara BAŞKENTGAZ şirketinden Kızılay aracılığıyla 8,5 milyon doları ABD New York'taki çocuk istismarlarıyla gündeme gelen Ensar Vakfına göndermeye kadar kirli işlerine bir yenisinin daha eklendiğini söyledi. Yücel, Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a tepki göstererek, “Seni bağımsız yargıya teslim edeceğiz. O koltukta 11 günün kaldı” dedi.

“Helalleşme yok, hesaplaşma var”

Kızılay’ın deprem zamanında çadır sattığını da dile getiren Yücel, “Türkiye Cumhuriyeti'nden de eski, Hilal-i Ahmer'imizi, Kızılay'ımızı, deprem zamanında, çadır satarak, kan satarak her türlü kepazeliğin, talanın, rezaletin aracı haline getirenler, bir yandaşa Kızılay arsasını bağışlayarak yeni bir skandala imza atmıştır. Bunlarla helalleşme yok, hesaplaşma var. İstifa etme Kerem Kınık seni görevden alacağız” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler