18 Ekim 2024, Cuma

Hancı: “Sokaklarımız katillerle dolu”

8 Ekim 2024, Salı 07:18

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Deniz Hancı, son günlerde giderek artan kadın cinayetleri ile ilgili basın açıklaması yaparak sokakların katillerle ve hastalıklı zihniyetlerle dolu olduğunu vurguladı.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Deniz Hancı, son günlerde giderek artan kadın cinayetleri ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Art arda yaşanan kötü olaylar sebebiyle çok üzgün ve öfkeli olduklarını söyleyen Hancı, “Sokaklarımız katillerle ve hastalıklı zihniyetlerle dolu. Çocuk istismarcıları, kadın katilleri, madde bağımlıları, kara para tüccarları adalet karşısında hak ettiği cezayı almadıkça, toplum vicdanı bu canilerin hak ettiği cezayı aldığına ikna olmadıkça, suç makineleri daha çok cesaretleniyor ve canilikle her gün sınırları zorluyor.” Dedi.

“Adaletin tez vakitte tecelli etmesini temenni ediyoruz”

Ülkemizde hala yaptırımı olmayan bu suçların, adalet sistemimizin tam anlamıyla işlemediğini de gözler önüne serdiğini ifade eden Deniz Hancı, “Bizler artık kadının, çocuğun, hayvanın hatta ağacın bile özgür olmasını, yasaların koruyuculuğuna güvenebilmeyi ve korkmadan yaşayacağımız günlere kavuşmayı diliyor, adaletin herkes için tez vakitte tecelli etmesini temenni ediyoruz. İYİ Parti olarak kadın cinayetlerini, çocuk ölümlerini ve şiddetin her türlüsünü bu coğrafyadan kazımak için mücadelemizi sıfır tolerans ilkesi ile kararlılıkla sürdüreceğiz.” Diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ)

 







 
Son Eklenen Haberler