18 Eylül 2024, Çarşamba

Osmanağaoğlu’ndan Aliağa’da ziyaret turu

12 Eylül 2024, Perşembe 07:33

     


MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “Millet Vekiliyle Buluşuyor” programı kapsamında Aliağa’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir’in otuz ilçesinde “Millet Vekiliyle Buluşuyor” programını başlattı. Osmanağaoğlu ilçe ziyaretleri yaparak, teşkilat mensupları, meslek odaları, sendikalar, kadın dernekleri ve toplumun tüm katmanlarından temsilcilerle bir araya geliyor. Bu kapsamda Aliağa’ya gelen Osmanağaoğlu, ilk olarak Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP İlçe Başkanı Nuray Aydemir ve parti yöneticilerinin de katılımıyla Güzelhisar Sosyal Tesislerinde muhtarlarla buluşup sıkıntılarını dinledi.

Muhtarlarla toplantısının ardından beraberindeki heyetle Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney’i makamında ziyaret eden MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, sonrasında İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Can’ı ve Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Koçyiğit’i ziyaret etti. Ardından Aliağa Su Ürünleri Kooperatifi’ni ziyaret eden Osmanağaoğlu oradan da Aliağa 32 No’lu Kasalı Kamyoncular Kooperatifi’ne geçti. Petrol İş Sendikası Aliağa Şubesi’ni de ziyaret eden Osmanağaoğlu, buradan Alia Park, Atla Terapi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geçerek incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.

(DERYA SÜNER)   

 







 
Son Eklenen Haberler