12 Eylül 2024, Perşembe

Osmanağaoğlu vatandaşlarla buluşacak

13 Ağustos 2024, Salı 07:40

     


MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu 13 Ağustos-20 Eylül tarihleri arasında İzmir’in otuz ilçesinde “Millet Vekiliyle Buluşuyor” programını başlatıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi Başkanlık Divanı Üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, TBMM’nin tatile girdiği dönemde de çalışmalarını sürdürüyor. Osmanağaoğlu İzmir’de yapacağı “Millet Vekiliyle Buluşuyor” adlı programla teşkilat mensupları, meslek odaları, sendikalar, kadın dernekleri ve toplumun tüm katmanlarından temsilcilerle bir araya gelecek. Osmanağaoğlu gerçekleştireceği programla MHP’nin TBMM çalışmaları, Cumhur İttifakı’nın hedefleri ve dünyada oluşan çatışma durumu ile ilgili MHP’nin politikalarını İzmirlilere anlatacak. İzmir’in ilçelerinde gerçekleştirilecek programlarla aynı zamanda seçmenleri ile de buluşacak olan Tamer Osmanağaoğlu ilk programına 13 Ağustos 2024 Salı Günü Tire’den başlıyor.

“Vekil olarak asillerin yanında olacağız”

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “Millet-Vekiliyle Buluşuyor” programı ile ilgili olarak, “TBMM çalışmalarımızın ve Genel Merkezimizdeki görevlerimin yoğunluğu sebebiyle uzun zamandır dava arkadaşlarımızla ve hemşehrilerimizle bir araya gelememiştim. Yaz dönemini tatil yerine vekili olduğum asillerin yanında geçirmeyi, dertlerini paylaşmayı, görüş ve önerilerini almayı, omuzlarına omuz vermeyi ve gönül köşklerinde bir bardak çay, bir fincan kahve içmeyi düşündük. 13 Ağustos- 20 Eylül tarihleri arasında vekil olarak asillerin yanında olacağız. Bizim için yaz veya kış dönemi yok, yeminimiz üzerine mücadelemiz var. İzmir çok yönlü bir şehirdir. İzmir kendine has özellikleri olan bir kutlu şehir, değerleri ve hedefleri olan bir Güzel Şehirdir. Bu sebeple İzmir’e ve İzmirli’ye yakışan çalışmalar yapmalı, İzmir’i hedeflerine taşıyacak bir mücadele verilmelidir. Bu da birlik içinde olur. Siyaset ile milletin buluşma merkezi olan MHP’nin bir mensubu ve İzmir Milletvekili olarak bu birliği teşkilatlarımızla, hemşehrilerimizle ve tüm sosyal dilimlerimizle tesis etmek için bu yaz ‘Millet Vekiliyle Buluşuyor’ programımızı başlattık.” açıklamasını yaptı.

“Çalışmalarımızı yaz döneminde de devam ettireceğiz”

Bugüne kadar İzmir’i merkeze alan politikaları TBMM’ne taşıdıklarını, bundan sonra da aynı ilke ve gayretle İzmir için çalışacağını vurgulayan Tamer Osmanağaoğlu, “Liderimiz ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin siyasi ilkeleri çerçevesinde yürüttüğümüz çalışmalarımızı yaz döneminde de devam ettireceğiz. O’nun selamlarıyla hemşehrilerimizin yanında olacağım. Türk Dünyası’nın Gözbebeği İzmir öyle bir şehir ki tarım, sanayi, turizm, mavi vatan ve yer altı kaynakları dolayısıyla Türkiye ekonomisine büyük destek olan bir şehirdir. İzmir’in bu yönlerini hemşehrilerimizin hizmetine ve kazancına dönüştürmek için çalışmalar yapmak istiyoruz. Değerine değer katmak, çalışmalarımızda emek ortaklığı yapmak istiyoruz. Bu sebeple ‘Millet Vekiliyle Buluşuyor’ programımızı önemsiyor, hemşehrilerimizi de davet ediyorum. “ diye konuştu.

23 Ağustos’ta Aliağa’da

MHP Başkanlık Divanı Üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “Millet Vekiliyle Buluşuyor” Programı kapsamında, 23 Ağustos Cuma günü, 10.00-17.00 saatleri arası Aliağa’da olacak.

(DERYA SÜNER)







 
Son Eklenen Haberler