12 Eylül 2024, Perşembe

CHP gençliğinde “Bayrak” değişimi

20 Ağustos 2024, Salı 07:57

     


CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın 17. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı kongrede CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları’nın yeni başkanı Alp Günay Bayrak oldu.

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları 17. Olağan Kongresi, geçtiğimiz pazar günü CHP Aliağa İlçe Başkanlığı Binası’nda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Mustafa Can Çelebi’nin aday olmadığı kongrede Muhammed Bal ve Alp Günay Bayrak başkanlık için yarıştı. CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe ve parti ilçe yönetimi de kongrede hazır bulundu. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimde 218 üyeden 131 üye oy kullandı. Beyaz liste ile seçime giren Alp Günay Bayrak 74 oy alarak CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları’nın yeni başkanı seçilirken Muhammed Bal’ın kırmızı listesi ise 57 oy aldı.

İlçe yönetiminden tebrik mesajı

Kongre sonrası CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabında paylaşılan açıklamada, “Kaybedenin olmadığı, örgütümüzün güçlenerek çıktığı, olağan gençlik kolları kongremizde üyelerin takdiriyle seçilen Alp Günay Bayrak'ı, yönetim kurulunu ve il delegelerini tebrik eder, başarılar dileriz. Kongrede yarışan Muhammed Bal ve aday listesindeki kardeşlerimize partimize şimdiye kadar olan ve bundan sonra da vermeye devam edecekleri emekleri için teşekkür ederiz. Önceki gençlik kolları başkanımız Mustafa Can Çelebi ve yönetim kuruluna emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.” Denildi.

Bayrak: “Benim için büyük bir onur ve sorumluluk”

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçilen Alp Günay Bayrak da kongre sonrası şahsi sosyal medya hesabında yayınladığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilmek benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Bu onurlu görevi bana layık gören, inancını ve desteğini esirgemeyen tüm yoldaşlarımıza, partimizin değerli üyelerine gönülden teşekkür ediyorum. Birlik ve dayanışma içinde gençlerin sesi ve geleceğin mimarı olacağız. Gazi Mustafa Kemal’in; ‘Genç fikirli demek, doğruyu gören ve anlayan gerçek fikirli demektir’ sözleri doğrultusunda, partimize gönül vermiş gençlerin ilelebet fikirlerine sadık kalarak ilerlemeyi hedefliyoruz. Hep birlikte daha güçlü daha kararlı adımlarla Aliağa’mızda bayrağı daha yukarı taşıyacağız. Destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ)

 

 

 

 

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler