14 Mart 2025, Cuma

Adar milletvekili aday adayı olacak

22 Ekim 2022, Cumartesi 07:09

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, parti ilçe binasında yaptığı açıklamada, 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağını duyurdu. Adar, “Allah nasip eder de milletvekili adayı olursak, Aliağa’mızı her ortamda en iyi şekilde temsil etmeye söz veriyorum.” Dedi.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, parti ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında, ilçe kongresinde başkanlığa aday olmayacağını belirterek, 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağını açıkladı. Adar’ın basın açıklamasında; İYİ Parti Aliağa İlçe Yönetimi, İYİ Parti Aliağa Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı, parti üyeleri, Demokrat Parti Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan, İYİ Parti Aliağa Kurucu İlçe Başkanı Yücel Karaşan, ilçenin tanınmış siyasilerinden Cumhur Güney ve önceki dönem CHP Aliağa Belediye Meclis Üyesi Erol Güngör hazır bulundu.

“Gecesiyle, gündüzüyle 4 yıl mücadele ettik”

Yaklaşık 4 yıldır İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yapmaya özen gösterdiğini ifade eden Yavuz Adar, “Yönetim kurulumuzla birlikte, gecesiyle, gündüzüyle 4 yıl mücadele ettik. Aliağa’mıza layık olmak için Aliağa’mız ile ilgili bütün sorunları dile getirmek için gayret gösterdik. Günü geldi kırıldık ama kırmadık. İncindik ama incitmedik. Üzüldük ama kimseyi üzmedik. Tek derdimiz, aşkımız Aliağa ile ilgili duygu ve düşüncelerimizi partimize yakışır şekilde dile getirdik. Genel başkanımız ve genel idare kurulu üyelerimizin almış olduğu karar neticesinde partimiz kurultay sürecine girdi. İl ve ilçe teşkilatlarının kongre takvimleri de 3 Ekim itibariyle başladı. Alınan kurultay kararı ile birlikte bir tavsiye kararı da alındı. İl ve ilçe başkanlarından milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin kongrelerde aday olmamaları tavsiye edildi. İlçe kongreleri takvimi ile başlayan süreç hızlı bir şekilde devam ediyor, ilçemizde de kongre takvimi süreci işliyor. Açıklamamı da bu minvalde yapıyorum” dedi.

“Aliağa’mızı en iyi şekilde temsil etmeye söz veriyorum”

Önümüzdeki ilçe kongresinde İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na aday olmayacağını, tavsiye kararı ile birlikte milletvekili aday adayı olmaya karar verdiğini açıklayan Adar, “Bu kararı yönetim kurulundaki arkadaşlarımla, ilçemde yaşayan, sevdiğim, saydığım, sözüne itibar ettiğim insanlarla, partililerimle ve teşkilat büyüklerimle yaptıktan sonra aldım. Aliağa’mıza, bölgemize, İzmir’imize ve Türkiye’mize hayırlı olsun. 4 yıl Aliağa’mıza, bu güzel şehre, burada yaşayan güzel insanlara layık olacak şekilde nasıl ilçe başkanlığı yaptıysak, Allah nasip eder de milletvekili adayı olursam, Aliağa’mızı her ortamda en iyi şekilde temsil etmeye, sorunlarını dile getirmeye, problemlerini çözmeye sizlerin huzurunda, basın mensuplarının da vasıtasıyla söz veriyorum.” Diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler