18 Ekim 2024, Cuma

Ahmet Cengiz yeniden başkan

23 Temmuz 2024, Salı 07:39

     


Zafer Partisi’nde ilçe kongreleri devam ediyor. Hafta sonu gerçekleştirilen Aliağa ilçe kongresinde mevcut başkan Ahmet Cengiz yeniden başkan seçildi.

Zafer Partisi İzmir’de ilçe kongrelerini devam ettiriyor. İl Başkanı Naşit Birgüvi’nin önderliğinde 19 Temmuz Cuma günü Menderes İlçe kongresinin gerçekleştirilmesinin ardından 21 Temmuz Pazar günü de hem Ödemiş hem de Aliağa kongrelerini tamamladı.

Mevcut başkanlar yeniden seçildi

19 Temmuz Cuma günü Menderes ilçesinde gerçekleşen kongrede mevcut ilçe başkanı Hüseyin Hakan Koldaş tekrar ilçe başkanlığına seçildi. 21 Temmuz Pazar günü Ödemiş’te gerçekleştirilen kongrede ise yine mevcut başkan Mehmet Dağlı ilçe başkanlığına delegelerin oylarıyla tekrar seçildi. Mehmet Dağlı, 31 Mart 2024’te yapılan yerel seçimlerde Zafer Partisi’nin Ödemiş Belediye Başkan Adayı olarak yarışmıştı. Pazar günü bir diğer kongre ise Aliağa’da gerçekleştirildi. Aliağa’da da hâlihazırda başkanlık görevini yürüten Ahmet Cengiz yeniden başkanlığa seçildi.

Birgüvi’den teşekkür mesajı

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi, üç ilçe için yayınladığı ortak mesajda kongre hazırlıklarını eksiksiz yerine getiren yönetimlere teşekkür ederken, yeni yönetimlere de görevlerinde başarı dileklerini iletti.

(DERYA SÜNER)

 

 







 
Son Eklenen Haberler