8 Eylül 2024, Pazar

Kılıçdaroğlu’dan İzmir’de ziyaret turu

25 Temmuz 2024, Perşembe 07:19

     


CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir panele katılmak üzere geldiği İzmir’de, büyükşehir belediyesinin eski başkanlarından Aziz Kocaoğlu ve Tunç Soyer’i, ardından da mevcut başkan Cemil Tugay’ı ziyaret etti.

"Sansürün Kaldırılışının 116. Yılı ve Demokrasi Mücadelesi" konulu panele katılmak üzere İzmir’e gelen CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, panelin ardından ziyaret ve temaslarda bulundu. Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanlarından Aziz Kocaoğlu ve Tunç Soyer’i, ardından da mevcut başkan Cemil Tugay’ı ziyaret etti.

İlk ziyaret Soyer’e

Kılıçdaroğlu, ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer’i, Soyer’in kızıyla birlikte açtığı avukatlık bürosunda ziyaret etti. Soyer, ziyaret sonrası sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Cumhuriyet Halk Partisi 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kızımla açtığımız avukatlık bürosuna ziyaretimize geldi, şeref duyduk, teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, Soyer'e yaptığı ziyaretin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Aziz Kocaoğlu’na da ziyarette bulundu.

Tugay’ı da ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Soyer ve Aziz Kocaoğlu’nun ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı da ziyaret etti. Egemenlik Evi’nde yapılan ziyarette gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, Tugay’ın ilk 4 aylık dönemini nasıl değerlendirdiğine ilişkin soruya, “Daha değerlendirme aşamasında değil, başkan daha yeni koltuğa oturdu. Var olan politikaları başarı ile sürdürecek. Bundan emin olunmasını isterim" diye cevap verdi.

(HABER MERKEZİ)

 







 
Son Eklenen Haberler