7 Ekim 2024, Pazartesi

Aliağaspor FK evinde kazandı

1 Ekim 2024, Salı 07:16

     


TFF 3. Lig 3. Grup'ta 4.hafta mücadelesinde Aliağapor FK kendi sahasında ağırladığı , 1922 Konyaspor'u 3-0 yenerek  haftayı 3 puanla kapattı.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 4'üncü hafta mücadelesinde sahasında 1922 Konyaspor ile karşılaşan Aliağaspor FK müsabakanın 45'inci dakikasında Berke Bıyık'ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk devrede başka gol olmayınca  ilk yarı evsahibi ekibin  üstünlüğü ile sona erdi. bu skorla galip tamamladı.  Karşılaşmanın ikinci yarısında Mustafa Saymak’ın 77. Dakikada attığı gol ile fark ikiye çıkaran Aliağaspor FK uzatma dakikalarında Muhammed Şahingöz’ün  attığı gol ile 3-0 öne geçti.  Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Aliağaspor FK puanını 8'e çıkarırken sıralamada da averajla 2. Sırada yer aldı. TFF 3. Lig  5.hafta mücadelesinde 5 Ekim Cumartesi günü deplasmanda  Viranşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Yeniçeriler Taraftarlar Derneği'nin ismi değişti

Öte yandan, Aliağa’da faaliyet gösteren Yeniçeriler Taraftarlar Derneği, tüzük değişikliğine giderek adını "Aliağalılar ve Taraftarları Derneği" olarak değiştirdi. Dernek Başkanı Ahmet Kuyumcu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “2014 yılında Yeniçeriler adıyla kurulan taraftar grubumuz, 10. yılımızda grup üyelerimizle birlikte aldığımız ortak karar doğrultusunda derneğimizin ismini değiştirme kararı almıştır. Grubumuzun yeni ismi Aliağalilar olmuştur. Yeni ismimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı

(SERKAN SELİNGİL)

 







 
Son Eklenen Haberler