7 Ekim 2024, Pazartesi

Petkimspor sezonu Darüşşafaka ile açıyor

5 Ekim 2024, Cumartesi 07:31

     


Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 2024-2025 sezonunun  ilk hafta mücadelesinde Aliağa Petkimspor  yarın evinde Darüşşafaka Lassa ile karşılaşacak.

Aliağa Petkimspor sezonun ilk haftasında kendi sahasında Darüşşafaka Lassa ile karşılaşacak. Mücadele 6 Ekim Pazar  (yarın) saat 15:30’da ENKA Spor Salonu’nda oynanacak. Ligde bu sezon play-in formatı uygulanacak. Play-off aşamasında mücadele edecek son 2 ekip, normal sezonu 7, 8, 9 ve 10'uncu sırada bitirenler arasındaki play-in aşamasıyla belirlenecek. Normal sezonun 7 ile 8'incisi arasındaki maçın galibi, play-off'lara yükselecek 7. takım olacak. Mağlup olan ekip ise 9 ile 10'uncu arasındaki mücadelenin kazananıyla karşılaşacak. Bu müsabakanın galibi ise 8. sıradan play-off bileti alacak. Normal sezonu son 2 sırada tamamlayan ekipler ise küme düşecek.

KARAHAN EFEOĞLU PETKİMSPOR’DA

Aliağa Petkimspor, son olarak Galatasaray forması giyen 20 yaşındaki uzun forvet Karahan Tuan Efeoğlu ile sözleşme imzaladı. Aliağa Petkimspor'dan yapılan açıklamada, ‘Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen uzun forvet pozisyonunda oynayan Karahan Efeoğlu #BirlikteHedefe yolculuğumuz için takımımızda!’ denildi.

(SERKAN SELİNGİL)

 

 







 
Son Eklenen Haberler