27 Eylül 2024, Cuma

Yeni forma sponsoru ABS Vinç

21 Eylül 2024, Cumartesi 07:07

     


Aliağaspor FK, 2024-2025 yılında sezonunda oynayacağı resmi müsabakalarda forma göğüs sponsoru olarak ABS Vinç Lojistik ile anlaştı.

Aliağaspor Futbol Kulübü, 2024-2025 sezonunda resmi müsabakalarda giyeceği formaların göğüs sponsoru olarak ABS Vinç Lojistik ile anlaşma sağladı. İki taraf arasında yapılan anlaşma imza töreni ile gerçekleştirildi. Törene, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Kulüp Başkanı Kamil Önal ve ABS Vinç Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gidici katıldı. Anlaşma ile ilgili konuşan Kulüp Başkanı Kamil Önal, “ABS Vinç Lojistik gibi güçlü ve prestijli bir markayla anlaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ortaklığın hem kulübümüz hem de sponsor firmamız için başarılı olacağına inanıyoruz” dedi. ABS Vinç Lojistik yetkilileri de Aliağaspor Futbol Kulübü’ne destek olmaktan gurur duyduklarını belirterek, kulübün bu sezonki hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Rakip Efeler Spor 09 FK

Öte yandan Aliağaspor FK TFF 3.Lig 3. hafta karşılaşmasında yarın (Pazar) deplasmanda Efeler 09 Spor FK ile karşılaşacak.

(SERKAN SELİNGİL)

 







 
Son Eklenen Haberler