26 Ekim 2024, Cumartesi

Avrupa’dan eli boş döndü

25 Ekim 2024, Cuma 06:40

     


Aliağa Petkimspor, Basketbol Şampiyonlar Ligi B grubu 3. Maçında deplasmanda karşılaştığı Unicaja Malaga'ya 112-82 mağlup oldu.

Aliağa Petkimspor, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında son şampiyon Unicaja Malaga ile karşılaştı. Deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 112-82'lik skorla kaybeden Aliağa Petkimspor, bu sezon Avrupa'daki ilk yenilgisini de almış oldu.

“112 sayı yemiş olmamız kabul edilemez”

Antrenör Burak Gören, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, "Rakibimiz Unicaja'ya hakkını teslim etmem gerek, kadrolarına ve koçlarına çok büyük saygı duyuyorum. Geçen sezon önemli kupalar kazandılar. Unicaja, bu ligin en iyi takımlarından biri. Yine de bugün daha iyi mücadele edebilirdik, bugün 112 sayı yemiş olmamız kabul edilemez. Gruptaki üç maçımızdan ikisini kazanmış olsak bile bugün çok daha iyi oynamamız lazımdı. Böylesine zorlu rakiplere karşı oynamaya alışmamız lazım, tüm bunlar kulüp ve takım olarak gelişim sürecimizin bir parçası" ifadelerini kullandı. Petkimspor Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubunun dördüncü maçında Unicaja Malaga ile 6 Kasım’da Aliağa’da karşılaşacak.

(SERKAN SELİNGİL)

 

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler