22 Ekim 2024, Salı

MHP’den üye harekâtı

18 Ocak 2023, Çarşamba 06:56

     


MHP İzmir İl Başkanlığı, üye sayılarını 12 bin kişi daha artırmak için üyelik harekâtı başlattı. MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir de ilçede üye çalışmalarının devam ettiğini, partilerine katılımın her geçen gün arttığını dile getirdi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, ocak ayı sonuna kadar üye sayılarını 12 bin kişi daha artırmak için üyelik harekâtı başlattıklarını söyledi. MHP İzmir İl Başkanlığı, 30 Ocak’a kadar devam edecek olan “Üye Harekâtı” kapsamında, partiye yeni katılan 120 vatandaş için toplu rozet takımı töreni düzenledi.

Şahin, “Hedefimiz 12 bin yeni üye yapmak”

Yeni üyelere siyasi yaşantılarında başarılar dileyen Şahin, "Son günlerde sosyal medya üzerinden MHP'ye yapılan planlı saldırılara yanıt vermek amacıyla İzmir'den üye harekatı başlattık. Her akşam saat 20.00'de üye katılım törenleri devam edecek. 30 Ocak Pazartesi gününe kadar sürecek. Genel başkanımıza 15 günlük çalışmalarımızı ileteceğiz. 120 kişiyle başladık. 15 gün boyunca 3'ü il başkanlığında olmak üzere farklı ilçelerde bu törenleri yapacağız. İzmir'de 30 bin üyemiz var. Hedefimiz 12 bin yeni üye yapmak. " dedi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir de ilçede üye çalışmalarının devam ettiğini ve partilerine katılımın her geçen gün arttığını dile getirdi.

(SAMİYE ÖZTÜRK) 







 
Son Eklenen Haberler