22 Ekim 2024, Salı

Önal’dan TFF’ye çağrı

13 Nisan 2023, Perşembe 06:05

     


Aliağaspor FK Başkanı Kamil Önal, Türkiye Futbol Federasyonu’a (TFF), Bölgesel Amatör Lig’deki tüm lider takımların 3. Lig’e alınması için çağrıda bulundu. Önal’ın çağrısı Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında da dile getirildi.

Aliağa FK Başkanı Kamil Önal, Türkiye Futbol Federasyonu’dan (TFF) , Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) tüm lider takımların 3. Lig'e alınmasını istedi. BAL’da 12 gruptaki lider takımdan 9 takım Play-off müsabakaları sonucunda 3. Lige çıkacak. Bunun üzerine geride kalan 3 futbol takımının mağdur olmamasını isteyen Kamil Önal, tüm BAL takımları adına TFF’ye çağrıda bulundu. Kamil Önal’ın bu çağrısı, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında da dile getirildi ve sunucular tarafından desteklendi.

“Tüm lider takımlar 3. lige alınsın”

BAL 10. Grup'ta şampiyonluğu garantileyen Aliağaspor FK Başkan Kamil Önal TFF’ye yaptığı çağrıda, “Ülkemizin içinde bulunduğu zor dönem içerisinde 2022-2023 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi zor şartlarda gruplarını lider olarak bitiren 12 grup lider takımlarımızdan 9 takım Play-off müsabakaları sonucunda 3. Lige çıkacaktır. Geride kalan 3 futbol takımımızın da mağdur olmamaları ve 1 yıl boyunca verdikleri maddi ve manevi mücadeleleri için profesyonel liglere alınması kulüplerimizin ve futbolun yüzünü güldürecek ve bir çok ilimize, ilçelerimize yeni bir heyecan ve sevinç yaşatacaktır. Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu’muzun bu yönde karar almasını umut ediyor ve bekliyoruz. Sadece 3 takımın profesyonel lig sevinci yaşayacağı bir Play-off oynanması yerine, grubunu lider olarak bitiren tüm takımların hakkının teslim edilmesinin çok daha hakkaniyetli olacağını düşünüyoruz. Tüm lider takımlar 3. lige alınsın, her şampiyonun hakkı verilsin.” ifadelerini kullandı.

(SAMİYE ÖZTÜRK) 







 
Son Eklenen Haberler